Bestel hier het boek Belazeriet of niet?

Bestel nu jouw exemplaar hier!

Eind mei 2022 is het boek ‘Belazeriet of niet?’ verschenen. Je kan hier het boek hier bestellen. 

In dit boek worden meer dan 550 synoniemen, handelsmerken en fantasienamen voor edelstenen, mineralen en gesteenten beschreven. Hierbij wordt informatie gegeven over de wetenschappelijke naamgeving en of er sprake is van niet natuurlijk materiaal: heb ik te maken met Belazeriet of niet?

220 pagina’s softcover, 200 foto’s, ISBN 9789464373943, prijs € 21,95 (incl. BTW)

Praktische info

Het boek kost € 21,95 inclusief BTW, exclusief verzendkosten. Verzendkosten zijn voor Nederland € 4,85 per boek (brievenbuspakje PostNL tarief 2023). Voor België € 10,00 per boek (ik heb inmiddels in België ook iemand die boeken vanuit België verzend voor € 7,50 waar ik je naar door zal verwijzen). Overige bestemmingen of meerdere exemplaren op aanvraag. 

Bestel jouw exemplaar via het contactformulier hieronder. Geef hierin aan hoeveel boeken je wil bestellen en of je het boek wil laten verzenden of wil komen ophalen. Je krijgt van mij een mail wet betalingsgegevens. Na ontvangst van de betaling stuur ik het boek als brievenbuspakje met track&trace via PostNL naar je toe. Ik verzend twee keer per week op dinsdag en vrijdag.

Ophalen van het boek kan op afspraak bij Stapel van Stenen in Maastricht of bijvoorbeeld op een mineralenbeurs waar ik aanwezig ben. Geef jouw voorkeur aan op het formulier, dan neem ik contact op om een afspraak te maken.

Het boek is inmiddels ook verkrijgbaar via de webshop en in de winkel van De Bodemschat in Hengelo (O) en in de museumwinkel van het Kristalmuseum in Borculo. 

Heb je als museum of winkel belangstelling om het boek te gaan verkopen neem dan contact met me op. 

Bestelformulier

Scroll naar boven