Bestel hier het boek Belazeriet of niet?

Boek verkrijgbaar vanaf 28 mei 2022

Eind mei is het boek ‘Belazeriet of niet?’ verschenen. Je kan hier het boek hier bestellen. 

In dit boek worden meer dan 550 synoniemen, handelsmerken en fantasienamen voor edelstenen, mineralen en gesteenten beschreven. Hierbij wordt informatie gegeven over de wetenschappelijke naamgeving en of er sprake is van niet natuurlijk materiaal: heb ik te maken met Belazeriet of niet?

220 pagina’s softcover, 200 foto’s, ISBN 9789464373943, prijs € 21,95

Bestel nu jouw exemplaar!

Het boek kost € 21,95 exclusief verzendkosten. Verzendkosten zijn voor Nederland € 4,50 per boek. Voor België € 8,00 per boek. Overige bestemmingen op aanvraag. 

Bestel jouw exemplaar via het contactformulier hieronder. Geef hierin aan hoeveel boeken je wil bestellen en of je het boek wil laten verzenden of wil komen ophalen. Je krijgt van mij een mail wet betalingsgegevens. Na ontvangst van de betaling stuur ik het boek als brievenbus pakket via PostNL of standaard pakket met Belgische Post naar je toe. Ik verzend twee keer per week op dinsdag en vrijdag.

Ophalen van het boek kan op afspraak bij Stapel van Stenen in Enschede/Maastricht of bijvoorbeeld op een mineralenbeurs waar ik aanwezig ben. Geef jouw voorkeur aan op het formulier, dan neem ik contact op om een afspraak te maken.

Het boek is inmiddels ook verkrijgbaar via de webshop en in de winkel van De Bodemschat in Hengelo (O) en in de museumwinkel van het Kristalmuseum in Borculo. 

Heb je als museum of winkel belangstelling om het boek te gaan verkopen neem dan contact met me op. 

Bestelformulier

Scroll naar top