Online sessies

Mijn passie is om anderen enthousiast te maken over stenen en geologie. Online kan ik eenvoudig een grote groep mensen bereiken en op een laagdrempelige manier kennis delen, vragen beantwoorden en contacten onderhouden met andere geïnteresseerden.
Via Facebook en YouTube houd ik regelmatig live-sessies en plaats ik educatieve video’s over mineralen, kristallen, edelstenen, gesteenten en algemene geologische onderwerpen. Daarnaast is een aantal cursussen en lezingen ook online te volgen.
 
Volg me op mijn social media kanalen of neem contact op voor mogelijkheden voor online sessies op maat.
Je kan me vinden op:

Geologie voor iedereen

De live-sessies en video’s zijn geschikt voor iedereen, je hebt geen voorkennis nodig. Door mijn ervaring als docent ben ik in staat de informatie begrijpelijk en toegankelijk uit te leggen voor verschillende doelgroepen en niveaus. Tijdens de live-sessies heb je bovendien de gelegenheid om vragen te stellen.

Online sessies; waar en wanneer?

De live-sessies vinden vooralsnog plaats via Facebook, waarna de gemonteerde video’s daarvan ook terug te zien zijn op mijn YouTube kanaal.
Aankondigingen voor de sessies vind je op mijn Facebook pagina en in de activiteiten kalender hieronder.
 
Ben je geïnteresseerd in een online sessie voor jouw vereniging of groep geïnteresseerden? Neem dan contact met mij op.

Aankomende online sessies

sep
14
wo
20:00 Online vervolg cursus Mineralen ... @ Online via Zoom
Online vervolg cursus Mineralen ... @ Online via Zoom
sep 14 @ 20:00 – 21:30
Online vervolg cursus Mineralen herkennen @ Online via Zoom
ONLINE VERVOLG CURSUS MINERALEN HERKENNEN! Wil jij je graag verder verdiepen in het leren herkennen van mineralen? Dan is deze online vervolg cursus geschikt voor jou! In het najaar van 2022 (waarschijnlijk op woensdag 14 september 2022) start ik met een nieuwe online vervolg cursus Mineralen herkennen. De cursus bestaat uit 6 online bijeenkomsten van …

Online vervolg cursus Mineralen herkennen Lees verder »

Scroll naar top