Begeleid bezoek beurs of museum

Heb je dat ook dat je op een mineralenbeurs of in een museum al snel door de bomen het bos niet meer ziet? Er is veel te veel moois te zien en waar kijk je dan eigenlijk naar? Onder begeleiding leer ik je anders kijken en ga je meer zien! Groepsgrootte, duur en kosten zijn altijd in overleg.

Bezoek aan een mineralenbeurs

Je kan natuurlijk prima zelf rondkijken op een beurs, maar zeker wanneer je hiermee nog geen ervaring hebt kan het best overweldigend zijn.
Ik kan je wijzen op bijzonderheden, nieuwe vondsten, uitleg geven over hoe een bepaald mineraal ontstaan is of hoe je echt van nep en namaak kan onderscheiden.
Door mijn jarenlange ervaring op beurzen heb ik een groot netwerk opgebouwd van verkopers en verzamelaars die je soms net even kunnen wijzen op dat ene bijzondere stuk op tafel.
Ook kan ik je in contact brengen met mede geïnteresseerden of bijvoorbeeld een geologische vereniging.
 
Al vele jaren ga ik met een groep cursisten rond over de Mineralogica beurs in Hengelo in februari.
Standhouders weten al dat ik langskom en leggen hun mooiste aanwinsten klaar om te laten zien!
Uiteraard bezoek ik ook andere mineralenbeurzen in Nederland en kunnen we elkaar daar ook treffen!
Kijk in de activiteiten kalender hieronder wanneer een volgend beursbezoek gepland is of neem contact op voor de mogelijkheden.

Bezoek aan het kristalmuseum

Door mijn intensieve samenwerking met het Kristalmuseum in Borculo ben ik daar regelmatig te vinden.
Je kan uiteraard zelf het museum bezoeken, maar je kan ook samen met mij een begeleid museumbezoek plannen, eventueel in combinatie met een rondleiding, een lezing of een workshop.
Ik heb inmiddels een aantal live-sessies via Facebook gedaan vanuit het Kristalmuseum die je via YouTube terug kan kijken, dan krijg je vast een idee wat je daar kan zien!
Kijk in de activiteiten kalender hieronder wanneer een volgend beursbezoek gepland is of neem contact op voor de mogelijkheden.

Aankomende begeleide bezoeken aan een beurs of museum

feb
6
zo
10:00 Beursbezoek Mineralogica Hengelo... @ Van der Valk Hotel Hengelo
Beursbezoek Mineralogica Hengelo... @ Van der Valk Hotel Hengelo
feb 6 @ 10:00 – 17:00
Beursbezoek Mineralogica Hengelo 6 februari 2022 @ Van der Valk Hotel Hengelo
Op zondag 6 februari 2022 ben ik de hele dag aanwezig op de beurs Mineralogica in Van der Valk Hotel Hengelo. Ik vind het leuk je live te ontmoeten dus zoek me op en spreek me aan! Uiteraard ben ik ook bereid vragen te beantwoorden over mineralen of edelstenen. Ik kan ook met je mee …

Beursbezoek Mineralogica Hengelo 6 februari 2022 Lees verder »

feb
20
zo
10:00 Beursbezoek SteenGoed Venray 20 ... @ De Witte Hoeve
Beursbezoek SteenGoed Venray 20 ... @ De Witte Hoeve
feb 20 @ 10:00 – 17:00
Beursbezoek SteenGoed Venray 20 februari 2022 @ De Witte Hoeve
Bijzonder natuurlijk of ne(p)t echt…  Op de mineralenbeurs SteenGoed 20 februari 2022 is er ruim aandacht voor dit onderwerp. Je krijgt de kans om allerlei door de mens gemaakte ‘mineralen’ live te bekijken en met experts op dit gebied te praten over hoe je deze stukken kunt herkennen. Rolf Egberink zal op deze beurs aanwezig …

Beursbezoek SteenGoed Venray 20 februari 2022 Lees verder »

Scroll naar top