Begeleid bezoek beurs of museum

Heb je dat ook dat je op een mineralenbeurs of in een museum al snel door de bomen het bos niet meer ziet? Er is veel te veel moois te zien en waar kijk je dan eigenlijk naar? Onder begeleiding leer ik je anders kijken en ga je meer zien! Groepsgrootte, duur en kosten zijn altijd in overleg.

Bezoek aan een mineralenbeurs

Je kan natuurlijk prima zelf rondkijken op een beurs, maar zeker wanneer je hiermee nog geen ervaring hebt kan het best overweldigend zijn.
Ik kan je wijzen op bijzonderheden, nieuwe vondsten, uitleg geven over hoe een bepaald mineraal ontstaan is of hoe je echt van nep en namaak kan onderscheiden.
Door mijn jarenlange ervaring op beurzen heb ik een groot netwerk opgebouwd van verkopers en verzamelaars die je soms net even kunnen wijzen op dat ene bijzondere stuk op tafel.
Ook kan ik je in contact brengen met mede geïnteresseerden of bijvoorbeeld een geologische vereniging.
 
Al vele jaren ga ik met een groep cursisten rond over de Mineralogica beurs in Hengelo in februari.
Standhouders weten al dat ik langskom en leggen hun mooiste aanwinsten klaar om te laten zien!
Uiteraard bezoek ik ook andere mineralenbeurzen in Nederland en kunnen we elkaar daar ook treffen!
Kijk in de activiteiten kalender hieronder wanneer een volgend beursbezoek gepland is of neem contact op voor de mogelijkheden.

Bezoek aan het kristalmuseum

Door mijn intensieve samenwerking met het Kristalmuseum in Borculo ben ik daar regelmatig te vinden.
Je kan uiteraard zelf het museum bezoeken, maar je kan ook samen met mij een begeleid museumbezoek plannen, eventueel in combinatie met een rondleiding, een lezing of een workshop.
Ik heb inmiddels een aantal live-sessies via Facebook gedaan vanuit het Kristalmuseum die je via YouTube terug kan kijken, dan krijg je vast een idee wat je daar kan zien!
Kijk in de activiteiten kalender hieronder wanneer een volgend beursbezoek gepland is of neem contact op voor de mogelijkheden.

Aankomende begeleide bezoeken aan een beurs of museum

Geen activiteiten.

Scroll naar boven