Excursies

Als ondersteuning bij een cursus of als losse activiteit organiseer ik met regelmaat geologische excursies.
Onder begeleiding leer je anders kijken en ga je meer zien! Samen met gelijkgestemden natuursteen in de stad bekijken, een rondleiding door een museum krijgen of samen stenen zoeken!
 
Vind in het overzicht hieronder de excursie die bij jou past en meld je direct aan!
Naast excursies geef ik ook cursussen, lezingen, online sessies of interactieve workshops op maat over verschillende algemene geologische onderwerpen, mineralen en gesteenten.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Geologie voor iedereen

Voor deelname aan de meeste excursies is geen geologische voorkennis vereist. Door mijn ervaring als docent ben ik in staat de informatie begrijpelijk en toegankelijk uit te leggen voor verschillende doelgroepen en niveaus: geologie voor iedereen!

Excursies: waar en wanneer?

De excursies worden op verschillende locaties georganiseerd, meestal goed te bereiken met openbaar vervoer of eigen vervoer. Soms worden er mogelijkheden tot carpoolen geboden.
Duur van een excursie is wisselend en kan ook aangepast worden aan de beschikbare tijd. Kosten op aanvraag.
 
In de activiteiten kalender hieronder vind je de geplande excursies. Ben je geïnteresseerd in een excursie voor jouw vereniging of groep geïnteresseerden of wil je graag dat ik als deskundige mee ga op jouw excursie
Neem dan contact met mij op.

Excursies per onderwerp

Aankomende excursies

mei
28
za
10:00 Beurs Rijswijk 28 en 29 mei 2022 @ De Broodfabriek
Beurs Rijswijk 28 en 29 mei 2022 @ De Broodfabriek
mei 28 @ 10:00 – mei 29 @ 17:00
Beurs Rijswijk 28 en 29 mei 2022 @ De Broodfabriek
Tijdens de internationale mineralenbeurs in Rijswijk op zaterdag 28 en zondag 29 mei houd ik een aantal keer een korte interactieve workshop van 30 min over ‘Belazeriet of niet?’ (12:00, 14:00 en 16:00 uur). Tijdens de workshop komen allerlei synoniemen, handelsmerken en fantasienamen voor edelstenen, mineralen en gesteenten voorbij die in het boek ‘Belazeriet of …

Beurs Rijswijk 28 en 29 mei 2022 Lees verder »

Scroll naar top