Cursussen

Wanneer je geïnteresseerd bent in kristallen, edelstenen, mineralen en gesteenten, of in geologische fenomenen zoals vulkanisme en aardbevingen, kun je bij Stapel van Stenen een cursus volgen.
Je kan natuurlijk zelf informatie zoeken op internet of in boeken, maar hoe leuk is het om samen met gelijkgestemden te leren van een enthousiaste docent?
Bij veel mensen blijft informatie ook beter hangen wanneer ze aan de hand van praktische voorbeelden de theorie toegelicht krijgen. Bovendien is er volop ruimte om je vragen te stellen. Vind in het overzicht hieronder de cursus die bij jou past en meld je direct aan!
 
Naast cursussen geef ik ook lezingen of interactieve workshops op maat over verschillende algemene geologische onderwerpen, mineralen en gesteenten.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Geologie voor iedereen

Voor deelname aan de meeste cursussen is geen geologische voorkennis vereist. Door mijn ervaring als docent ben ik in staat de informatie begrijpelijk en toegankelijk uit te leggen voor verschillende doelgroepen en niveaus: geologie voor iedereen!
Tijdens de fysieke cursussen ga je zelf praktisch aan het werk met het aanwezige materiaal. In de online cursussen bied ik opdrachten om aan de hand van je eigen stenen de stof beter te leren begrijpen.

Cursussen; waar en wanneer?

De cursussen kunnen gegeven worden in de stenenruimte in Enschede (max 8 deelnemers), op locatie, maar ook online via Zoom, aangepast aan de beschikbare tijd. Kosten op aanvraag.
 
In de activiteiten kalender hieronder vind je de geplande cursussen.
 
Ben je geïnteresseerd in een (online) cursus of workshop voor jouw vereniging of groep geïnteresseerden? Neem dan contact met mij op.

Cursussen per onderwerp

Aankomende cursussen

Geen activiteiten.

Scroll naar boven